Kupanac u jednom od najljepših kraških jezera na svijetu?!

Written by Teo Bartulovic.

U subotu se sunce svom svojom žestinom obrušilo na zagoru pa se spuštanje kroz tunel na more i bućkanje u plićaku nametalo kao najbolje rješenje, no obzirom da smo svi prekaljeni adrenalinski ovisnici takav scenarij nam i nije zvučao odveć primamljivo.

S takvom konstelacijom snaga nije ni čudo da smo drmuckanje autom do najbliže plaže zamijenili atraktivnim spustom i kupancem u jednom od najljepših kraških jezera na svijetu a kako je sve skupa izgledalo pogledajte u malo foto galeriji.

Naravno, ovo predstavlja službenu verziju događaja, no ako malko 'zagrebete' ispod površine vjerojatno će te naići na informaciju kako se iza svega zapravo krije globalna kriza i problemi sa osiguravanje dovoljne količine ribe za nadaleko poznatu Bunjarsku Ribarsku noć u Zagvozdu.

.:| La vita è bella |:.Kompletan album je također dostupan i na našoj službenoj Facebook stranici, lajkanje i komentiranje je neograničeno :) pa ukoliko imate komentar ili Vam je neka slika posebno zapela za oko samo navalite i komentirajte album uzduž i porijeko ;)
Autor: Teo Bartulović
Photo: Teo Bartulović
Copyright © HPD Sveti Jure Zagvozd 2014 - All Rights Reserved!