Par fotki sa snimanja video materijala o Mucića ledenici

Written by Teo Bartulovic.

Na inicijativu i u organizaciji djelatnika Parka Prirode Biokovo i u suradnji sa ECO udrugom Mucića ledenica, članovi HPD-a Sv. Jure pružili su logističku potporu prilikom snimanja video materijala o Mucića ledenici.

Obzirom da smo bili poprilično zaposleni osiguranjem i spuštanjem sve potrebne opreme i ljudstva koji su morali potegnuti sve do treće komore kako bi dosegnuli ledom okovane prizore kakvi su bili potrebni za ovo snimanje baš i nismo imali od već mnogo vremena za fotkanje ali smo svejedno skupili nešto materijala i objedinili u fotogaleriji.

Nadam se da će te uživati u prizorima leda u osmom mjesecu i snimanju na temperaturama ispod nule dok vani živa u termometru doseže vrtoglavih 35 stupnjeva. Naravno, plaža i kupanje ima svojih prednosti ali kao što se vidi na priloženom materijalu ipak se ne mogu nositi sa propisnim rashlađivanjem na -2°C :D :D

.:| MUCIĆA LEDENICA |:.Kompletan album je također dostupan i na našoj službenoj Facebook stranici, lajkanje i komentiranje je neograničeno :) pa ukoliko imate komentar ili Vam je neka slika posebno zapela za oko samo navalite i komentirajte album uzduž i porijeko ;)

POVEZNICE

Pripreme za sudjelovanje na LAG Summer Festivalu

Foto report sa LAG Summer Festivala

Zagvoški 'ledolomci' predstavljeni u sklopu vodećeg eno-gastro festivala

Ledenice na biokovu: Jarova rupa

Biokovo - položaj i prirodna bogatstva Zagvozda

Stazama naših didova do Mucića ledenice i natrag

GPX: Milići - Očesci - Mucića ledenica - Ozdrvaca - Jabukov pod - Stanići

Javna ustanova "Park Prirode Biokovo"
Autor: Teo Bartulović
Photo: Teo Bartulović
Copyright © HPD Sveti Jure Zagvozd 2014 - All Rights Reserved!