Uskoro Planinarski udžbenik u izdanju HPS-a

Written by Teo Bartulovic.

udzbenik 00Početkom prosinca iz tiska izlazi nova atraktivna knjiga u izdanju Hrvatskog planinarskog saveza, Planinarski udžbenik autora Alana Čaplara (368 stranica u boji, 220 x 170 mm, meki uvez).

Knjiga je namijenjena svima koji žele upoznati, produbiti ili obnoviti znanja o planinarstvu.

Preglednim dizajnom, konkretnim i modernim pristupom te obiljem ilustracija ova knjiga omogućava lako i jednostavno usvajanje i obnavljanje znanja i vještina potrebnih planinarima, penjačima, alpinistima, gorskim spašavateljima i vodičima.

Sadržaj udžbenika usklađen je s programom školovanja u HPS-u, recenzijama stručnih komisija te instruktora specijalističkim djelatnosti u planinarstvu.

Knjiga će se koristiti kao temeljna nastavna literatura za opće planinarske škole, tečajeve za vodiče, te za druge stručne planinarske tečajeve i škole. Knjiga obuhvaća odgovore na ispitna pitanja sa završnih ispita stručnih škola i tečaja koji se organiziraju u HPS-u.

Cijena knjige u pretplati je 100 kuna (redovna prodajna cijena u Uredu HPS-a nakon izlaska iz tiska bit će 130 kuna). Po izlasku knjige iz tiska, naručene knjige Ured HPS-a kupcu šalje nakon primitka uplate, uz poziv na broj koji naručitelj dobiva od Ureda HPS-a pri narudžbi. Za slanje poštom, na cijenu se pridodaje trošak poštarine.


Naručite This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Autor: Teo Bartulović
Source: www.plsavez.hr
Copyright © HPD Sveti Jure Zagvozd 2012 - All Rights Reserved!