Donirajte svoju '404' stranicu HGSS-u, mi smo to već učinili!

Written by Teo Bartulovic.

U sklopu kompletnog facelifting-a i redizajna web stranica HGSS-a, digitalna agencija Brlog, pokrenula je zanimljivu kampanju "Izgubljena stranica" s ciljem promoviranja rada Hrvatske gorske službe spašavanja.

Brlog želi potaknuti vlasnike internetskih stranica u Hrvatskoj da svoje '404', odnosno stranice koje iz nekog razloga više ne postoje na serveru, doniraju HGSS-u.

Cilj kampanje je podsjetiti javnost na rad i rezultate Hrvatske gorske službe spašavanja a obzirom da i podržavamo i aktivno sudjelujemo u radu HGSS-a odlučili smo i mi dati svoj mali obol kampanji i ‘donirati’ svoje 404 stranice HGSS-u.

Sama implementacija je ovisno o CMS-u koji koristite više manje jednostavna is sve što je potrebno je da potonji code dodate na svoju error stranicu prije </body> taga ili ju editirate na način da se uklopi u vaš vizualni identitet ali zadrži poruka i smisao kampanje, odnosno podsjeti "izgubljene" da u sličnim situacijama u realnom svijetu mogu računati na HGSS.

<script src="http://www.gss.hr/gss_404/lost_404.js"></script>

Ovako je to u priopćenju objasnio kreativni direktor Brloga Tonči Klarić:

Svi smo se bar jednom izgubili na internetu, ali to ne predstavlja nikakvu paniku u usporedbi sa situacijom kad se izgubimo u krševitim planinama ili gustoj šumi. Ovom mini kampanjom želimo podsjetiti na bezuvjetnu predanost i dobru volju onih koji nam pritom uskaču u pomoć. GSS je organizacijavrijedna divljenja, pa smo htjeli podsjetiti javnost na njihov odličan rad i rezultate. Sve to, uz budžet od 0 kn.

404
Being in need of immediate help is certainly from ideal
but what matters the most is that you know who you can count on ;)


Autor: Teo Bartulović
Photo: Teo Bartulović
Copyright © HPD Sveti Jure Zagvozd 2014 - All Rights Reserved!

<script src="http://www.gss.hr/gss_404/lost_404.js"></script>