Poziv za sudjelovanje na stručnom seminaru o izradi speleološkog nacrta

Written by Teo Bartulovic.

seminar sImajući na umu da je jedan od osnovnih ciljeva istraživanja upravo topografsko snimanje objekta i izrada speleološkog nacrta, SO PD Imber u suradnji sa KS HPS organizira Stručni seminar o izradi speleološkog nacrta te poziva speleološke klubove i odsjeke iz cijele Hrvatske da se uključe i sudjeluju u što većem broju.

U okviru seminara će se održati niz teorijskih i praktičnih radionica kako bi se pokrili svi aspekti izrade speleološkog nacrta. Na seminar je potrebno ponijeti osobnu speleološku opremu i pribor za izradu nacrta (pločica, milimetarski papir, kompas, olovka, gumica, te po mogućnosti mjerne instrumente iz svojeg društva/kluba).

Seminar će se održati 23.-24.05.2015. u Omišu a troškovi smještaja su za članove speleoloških udruga pokriveni od strane organizatora i sponzora. Kotizacija za sudjelovanje je 30 kn.

Početak seminara je u subotu 23.05.2015. u 10 sati u autokampu "Lisičina" (N43.447531, E16.690749) u Omišu s tim da se sudionici mogu početi okupljati već u petak navečer. Ukoliko se dolazi autoputem onda se najbolje odvojiti na izlazu br. 27 'Blato Na Cetini' i onda preko D70 do Omiša. 

Za sve dodatne informacija obratite se Bosporu na 098 997 1939 ili na  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Iz organizacijskih razloga molimo da prijavite dolazak te okvirni broj sudionika iz vaše udruge. 

BLATO NA CETINI - AUTO KAMP LISIČINA
POVEZNICE

S.O. IMBER OMIŠ

Komisija za speleologiju Hrvatskog planinarskog saveza
Autor: Teo Bartulović
Photo: Teo Bartulović
Copyright © HPD Sveti Jure Zagvozd 2015 - All Rights Reserved!